tisdag 12 april 2011

Long time no see, igen

Förlåt, men här är jag!!!! Jag vet, det har varit en lång frånvaro från bloggen. Men just nu är jag inne i en sån där period när jag önskar att dygnet hade 40 timmar och veckan bestod av 10 dagar minst... Jag har precis avslutat mitt första bokslut som ansvarig =). Det gick super men jag planerade min tid såååå dåligt. eller egentligen planerade jag tiden bra men mitt i bokslutet tyckte vår IT avdelning att det passade bra att byta IT-partner och flytta våra servrar. Detta gjorde att vi inte kunde koppla upp oss hemifrån på en vecka och när det började fungera i lördags så hittade jag inte mitt rapportsystem, dom hade tydligen glömt att lägga in det. Detta gjorde att jag fick sitta och mata in alla siffror manuellt från ekonomisystemet. Ett jobb som i vanliga fall kanske hade tagit en halv dag max för tre bolag tog mig hela helgen+att jag var tvungen att åka till jobbet innan kursen i måndags. Till detta kan jag tillägga att jag har en super stor läxa i ena distanskursen och en super svår på den andra.

Fotbollspremiär var det tydligen i söndags så ensam med barnen var jag hela dagen. Men då passade jag på att fixa i ordning lite på framsidan. Nya stolar och nytt bord har inhandlats och påskliljor som änne inte slagit ut.


Jag är på kurs i stan mån-ons den här veckan, kursen heter koncernredovisning och är super rolig. Jag vet, ni som inte gillar bokföring tycker väl att jag är galen *skratt*. Lunchen äter vi på Hotell Sheraton, OMG säger jag bara det är buffé och efterrättsbordet är inte att leka med. Men man får väl unna sig när man är så duktig på kursen va ;-). En sak har jag konstaterat, jag är GLAD att jag inte jobbar i stan, utan lugnt kan puttra 10 minuter i min bil och sjunga tillsammans med Brittan på högsta volym!!!

På tal om något helt annat. Vår katt blev väldigt förtjust i våra nya stolar och varje gång jag reste på rumpan snodde hon min stol och varje gång jag flyttade henne blev hon lika sur. Tillslut behövde jag bara närma mig så sjönk mungiporna. Se själva :)

I morgon är som sagt sista dagen på kursen och då ska jag nog ta lite av ALLT på efterrättsbordet. Varje dag efter middagen har jag kastat mig i läxböckerna och suttit där tills det är dags att sova. I dag fick jag ett avbrott då min goda vän ringde och när vi lagt på så slog jag ihop datorn, så nu ska jag göra INGENTING i 20 minuter tills Big Brother börjar (ja, vist är det hemskt att man fastnat i skiten). Jag hoppas vi hörs snart igen!

Ha det bäst vänner!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar