onsdag 16 mars 2011

Viktresan - uppdatering

Gud va tiden går fort. Det är redan dags för uppdatering. Den här gången blir det lite roligare att presentera min siffror :). Å jag som var nervös för hur det skulle gå när jag började jobba!!!! Det känns helt overkligt men det är faktiskt bara 2,5 kg kvar till min målvikt, blir inge vassen för mig i sommar!!!

Bilder kommer senare i dag eller i morgon, kan ju inte be Philip direkt att ta kort ;-).

På tal om något helt annat, igår besökte Kronprinsessan och Daniel Tumba centrum. Varför kan man ju verkligen undra. Men givetvis var jag och en kollega tvungna att hitta på ett ärende i centrum just då. Vi hade ett möte med en konsult, men vi såg till att avrunda lagom till det kungliga besöket :). Och ja, Daniel ser verkligen ut som Boxer Robert i verkligheten, ha ha.

Mina hemliga planer går framåt. Jag vill så gärna dela med mig, jag håller på att spricka. Men det är bara ett par veckor kvar! Det svåraste är att inte prata med N om dom. Han är ju min bästa vän och det är ju honom jag delar ALLT med. Men det kommer att vara värt allt hemlighetsmakeri!!!

Njut av det fina vårvädret vänner så hörs vi snart igen!


3 kommentarer:

 1. Wow ! Vilken prestation, duktiga du ♥ !

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHH vad duktig du är. Nä tänk vad skönt att skippa vassen. Nu fick jag lite eld i baken ska faan ta mig i kragen ordentligt nu. I italien finns det inte ens någon vass så det är bara att sätta fart.

  Vad har du för hemligheter.... Ska du fria :-)

  SvaraRadera
 3. Tack, va snälla ni är =).
  Ankie: Ja, om du sätter fart nu hinner du i god tid. Fria? Nä det skulle ju jag bli mest glad över ;-). Det är nåt helt annat. Men jag blir glad för det med? Hmm lite kryptiskt det där ;-). Kan säga så här, jag kommer nog att behöva lite tips från dig och Tompa när jag har avslöjat hemligheten. Om du listar ut något nu få du inte skriva det här =D

  SvaraRadera