söndag 6 februari 2011

Stora killen


Idag är det 7 månader sen min lilla prins kom till världen :). Och om två och en halv månad blir Moa 6år. Gud vart tar tiden vägen? Det är helt galet att det går så fort. Det känns som om det var i går Moa var 7 månader.

Kryssningen var helt super. God mat i MASSOR och trevligt sällskap. Philip vaknade dock när vi kom till Åbo eftersom dom promt var tvungna att meddela ankomsten på svenska, finska engelska och ryska... Jag kan tillägga att klockan då var 05:40. Jag fick honom visserligen att slumra till en stund i min säng men eftersom sängarna är så små så höll jag på att ramla ur och kunde inte somna om. Men i natt sov jag som en prinsessa i min egen säng.


Jag har precis kört pass 17 & 18 på Join the Movement. nu är det bara tre pass kvar. Ska bli skönt att gå tillbaka till mitt eget träningspass eftersom jag känner att det ger mer. Hur som helst så blev passen så här:


Pass 17
Uppvärmning: Hopprep 1 x 2 min

Bäckenlyft: 3 x 15
Armhävningar med klapp (på knä): 3 x 12
Plankan mage upp: 2 x 20 sek
Exetube: Framlyft axlar: 3 x 12

Pass 18

Utfallsväxling: 3 x 12
Armklättring: 2 x 12
Benlyft: 2 x 12
Exetube: Axelpress: 2 x 12

Ha en bra söndag alla bloggisar så hörs vi i morgon!

Kram C


5 kommentarer:

 1. Finaste killen ♥

  Kram..

  SvaraRadera
 2. Skulle kommentera Mias blogg och såg att du hade en blogg.. Vad kul! Kollade lite och fan vad du motiverade mig att gå ner i vikt när man såg dina bilder , vilken skillnad! Duktig du är!! Jag bara skjuter på det där men måste ta tag i det . Some day ;) Ha det bra! Kram Zandra

  SvaraRadera
 3. ♥♥
  Zandra: va kul att du har hittat hit :-). Jag vet hur det är att skuta på det. Jag har gjort det sen Moa föddes ;-). Man måste nog komma till den punkten när man känner att NÄ NU JÄVLAR. Jag är klar med barnafödande och nu vill jag satsa på mig och min kropp.
  Ha det bra! Kram

  SvaraRadera
 4. Det är grymt jobbat av dig! Jag vet att jag egentligen inte är såhär stor utan jag gick upp 20kg när jag var tillsammans med Afram så bara det i sig är lite peppande . Att jag vet att jag kan gå ner och hålla mig där men jag måste bara ta mig dit. Ska köpa ett träningskort när jag är klar med mina 2 kurser tänkte jag eller jag måste rättare sagt! :) Tränar du hemifrån?

  SvaraRadera
 5. :) härligt. Ja, just nu tränar jag bara hemma, ja förutom simningen på torsdagar. Det kan ju bli lite svårt att få till hemma ;-)

  SvaraRadera