måndag 28 mars 2011

Mys helg

Hej vänner!

Hoppas att ni har haft en toppen helg. Det har verkligen vi :). Släckte ni lamporna i lördag? Det gjorde vi. Mörkt var det i hela huset förutom lite ljus som brann. Vi satt i soffan och njöt av tystnaden med ett glas vin. När klockan närmade sig halv tio hade det blivit liiiite för mycket mörker och tystnad och det där glaset vin gjorde nog sitt för sen var det två trötta småbarnsföräldrar som inte kunde hålla ögonen öppna längre och fick lov att gå och sova =). Men det var mysigt och en god gärning!!


I söndags var vi iväg och köpte vårkläder till barnen men det hade man ju inte så mycket för då det snöade i natt, men snart så. Nu är det ju i alla fall sommartid

På eftermiddagen var Moa ute med sin kompisar, jag skulle smyga på henne i fönstret och kika så hon inte hittade på bus. Och då kommer ungen cyklande i full fart förbi fönstret på sin kompis cykler UTAN stödhjul?!?! Jag bara gapade och stammade till N hon cyklar, hon cyklar. Moa har varit väldigt harig när det gäller cyklande och grinat som en tok bara man höjt upp stödhjulen lite. Jag och N pratade tidigare på dagen om att vi måste ta tag i det här med cyklande. Men det var ju lätt ordnat, bara att gå ut och ta av stödhjulen!!!

Jag kan lova er att jag var stolt som en tupp, greppa tag i kameran och sprang ut och fångade det härliga ögonblicket! Det händer så mycket med barnen nu att man nästan vill dra i bromsen så man hinner smälta alla framsteg!Nu har jag precis tränat och ska uppdatera mitt schema. Sen blir det mys med N i soffan!

Ha en bra kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar