tisdag 22 februari 2011

Vilken dag!!!!!!!!!!

Hej vänner!
Hur mår ni i dag? Jag har haft dagen från hell känns det som... Om vi backar bandet till igår... igår hade jag en helt sjuk dag, hade så otroligt mycket att göra det gick i ett från 07:00 när jag tränade ( Philip vaknar ju 6 och då är man ju fit for fight klockan 7) till 20:30 när jag avslutade ett grupparbete på en av mina kurser. Hann knappt andas mellan alla bestyr. Så då skulle man kunna säga att denna dag var helt tvärt om. Jag och Philip åkte och handlade efter att vi hade lämnat Moa på dagis vi kom hem vid halv tio. Då sov Philip så jag hällde upp en kopp kaffe och skulle sätta mig framför datorn. *poff*så gick strömmen. Å va handlingsförlamad man blir utan ström, ingen dator, ingen tv inget KAFFE, ingen varm mat (Philip fick äta kall burkmat :() Klockan 15:30 hade strömmen inte kommit tillbaka så då tog jag barnen och åkte till mamma så att vi alla kunde få varm mat. I dag skulle jag dessutom på LPG och behövde ta 17:11 tåget. Moa blev hastigt och lustigt bjuden på kalas hos en dagiskompis klockan fem, så jag sa till N att han fick köra mig till tåget så att han kunde hämta och lämna Moa på kalaset. Fem i fem ringer han och säger att han är nästan hemma så jag packar på barnen och går ut och startar bilen N flyger in i bilen, rally ner till tåget. Tåget kommer och sen händer inte mycket mer. Fem i sex var jag på centralen (hade LPG tid 18:00) sprang upp för rulltrapporna på Östermalmstorg slängde mig ner på massagebänken hann bara med en halvtimmes LPG slängde mig på tåget, familjen hämtade mig, ilfart hem N slängde av oss och nu är han hos en granne och jobbar. Allvarligt, det kommer att bli vacaciones att gå till jobbet ;-).

Oj va långt det blev, hur har er dag varit? Bättre än min får vi hoppas!!!

Å jag har ju glömt berätta. Vi hade ju förlovningsdag i söndags, i förlovningspresent fick jag en Marc Jacobs ring av N. Det står Inter Nos och betyder mellan oss :-). Jag önskar att jag kunde säga att det var helt hans idé och att han inte visste att jag spanat på dessa ringar LÄNGE, men då ljuger jag. Men Det var fint att han tyckte att jag skulle ha den i alla fall ;-).


Jag ska uppdatera veckans schema också. Hoppas som sagt att er dag har varit bättre!!!

4 kommentarer:

 1. Camilla, rulltrappelöpning och trappmaskin? Springer du i rulltrappor? :) Eller är det på gymmet? :)
  Du är verkligen så duktig!!!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 2. Tack, va snäll du är :).
  Ha ha rulltrappelöpning var när jag sprang till lpgn. Dubbla rulltrappor på Östermalmstorg. Trappmaskin har jag hemma, eller det är en sån med två pedaler, men det bränner bra ;-)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hahahahaha, jaha :P Ops. Jag trodde att du sprang i rullatrappor, som ingick i träningen :P Det är verkligen sjukt jobbigt :P
  Återigen är du verkligen duktig Camilla! Du inspirerar mig! Syns på fredag!!
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Haha nog för att jag är galen ibland men där hade nog gränsen gått :P.

  Kul att vara en inspiration det är ju det jag hoppas på =).

  Ja det ska bli så roligt att se er på fredag!!!!!!

  KRAM

  SvaraRadera